Abonare Newsletter

test2

Concet Ovidiu Scridon
Imprimare Email
Articole Informatii utile Despre Antalya
 

Despre Antalya Fierbinte

 
Despre Antalya

Antalya este unul dintre marile orase ale turciei situat la Marea Mediterana. Chiar daca cele mai frumoase sunt imprejurimile, antalya ramane totusi un incantator oras turistic demn de a fi vizitat.
In antalya Muntii taurului coboara direct inspre apele limpezi ale marii ce formeaza o neregulata linie de coasta. Regiunea, scaldata de razele soarelui 300 de zile pe an, este un paradis al bailor de soare, al sporturilor acvatice si al innotului.

Daca vii in antalya in martie sau aprilie, dimineata poti schia in munti, iar dupa-amiaza poti inota in apele calde ale Mediteranei.
Clima regiunii este tipic mediteraneeana, calda si uscata vara, temperata si ploioasa iarna.
antalya si imprejurimile sale sunt un important si remarcabil centru turistic de pe Coasta Mediteraneeana.
In anii din urma Golful Antalya, cu o linie de coasta de 200 km, cu golfuri si grote, umplute de apele cristaline ale Marii Mediterane a devenit una dintre cele mai populare statiuni turistice ale turciei.
Campurile de pe coasta sunt acoperite de plantatii de bananieri si de livezi de citrice, precum si de paduri de pini si palmieri.
Antalya este de asemenea unul dintre cele mai importante centre de arta si cultura, fiind animata de variate activitati culturale ca: Festivalul de arta si Film, Festivalul de Bijuterii, etc.
Zona portului ramane insa, fara indoiala, cea mai interesanta parte a orasului.

 

Rezervari

Solicita mai multe detalii sau initiaza o rezervare

 Contacteaza DEL MAR TRAVEL
 
0721 82 34 29
 
 
Mesaj

 
Mondial