Abonare Newsletter

test2

Concet Ovidiu Scridon
Recomandari CARD LYONESS AS DORI SA-MI TRANSMITETI AUTOMAT TOATE OFERTELE SPECIALE - SEJUR 2 PERSOANE - PLAJA DISTRACTIE ORIUNDE UNDE E CALD, DISTRACTIE. VA MULTUMESC. 

Recomandare de la: MINCU GABRIEL STEFAN
Data: Martie 04, 2011 Buna ziua, Va scriu pentru a va multumi pentru vacanta petrecuta de Craciun la Praga. A fost una dintre cele mai reusite vacante ale mele. Va multumesc atat dumneavoastra pentru ca m-ati indrumat, cat si Gregory Tour pentru organizarea desavarsita a acestei excursii! Inca o data ... multumesc! Marcela Dragos  

Recomandare de la: Dragos Marcela
Data: Ianuarie 07, 2011 Tocmai m-am intors din Zakynthos, Grecia....si pot sa zic ca a fost perfect. Ce mi-a placut mie cel mai mult....ca pentru vacanta asta eu a trebuit sa dau doar un telefon sa zic ce-mi doresc, in rest DelMar s-a ocupat de tot. Nu am avut nici o grija, iar vacanta a fost mult decat extraordinara. Avand cardul Lyoness, am obtinut si reducere...:) Multumesc pentru vacanta! 

Recomandare de la: Biris Andreea
Data: Septembrie 24, 2010 Va multumim pentru minunatul sejur la Amsterdam!!! Concertul White Sensation 2009 a fost demential!!! Cazarea a fost deosebita (Hotel Holliday Inn). Amsterdam... Nice country, nice people!!! We love Amsterdam!!!  

Recomandare de la: Simona Sergiu
Data: Octombrie 01, 2009 mi-a placut la nebunie mai vreau! la anu va iau si pe voi 

Recomandare de la: MIhai Sorin
www.k.ro
Data: Iulie 20, 2009Recomanda serviciile Del Mar Travel

toate campurile sunt obligatorii
Nume:
Prenume:
Email:
Recomandare
 
Mondial